16 предмети кои се создадени бидејќи „креативноста на луѓето излегла малку од контрола!“

Креативноста е клучната компонента на иновативниот дизајн, но понекогаш крајниот резултат може да биде многу претеран и смешен. Но, тоа не значи дека повеќето од нас не ги ценат уникатните производи, дури и ако изгледаат навидум направени „на шала“.

 

1. „Слатко, но истовремено толку погрешно“

 

2. „Гитара за појадок“

 

3. „Оваа аголна маса во мојот „Airbnb“

 

4. „Оваа облека е направена од отворачот на лименките“

 

5. „Ова кошула е, верувале или не, 500 евра“

 

6. „Некој има интересен вкус за автомобили“

 

7. „Овој тоалет во хотел“

 

8. „Тексас елен?“

 

9. „Тиква што пупма (pump-kin)“

 

10. „Многу силна мачка!“

 

11. „Ова е под, не е базен замислете“

 

12. „Овој дизајн на „минион“ е поставен на тротоарот“

 

13. „Оваа маса ме прогонува во соништата“

 

14. „Чизмасто огледало“

 

15. „Барби фудбалерки“

 

16. „Малку чуден дизајн за венчален прстен, нели?“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.