16 ситуации кога луѓето си мислеле дека животот е розев со кученце дома, а тие направиле нешто незамисливо за да ги дематираат!

Многумина од нас барем еднаш размислувале да земат куче: тоа ќе ја чува куќата, а вие конечно можете да направите утринско џогирање со него. Но, пред да одлучите да преземете таква одговорност, треба да разберете дека пријател со четири нозе може да приреди многу изненадувања. Токму овие изненадувања ќе ги разгледаме денес.

1. „Ја прашав сестра ми како е со новото кученце, а таа ми ја испрати оваа фотографија“

2. „Немам поим што и минува низ главата па прави вака“

3. „Ова е тоа што го викаат хот дог“

4. „Успешна прошетка за некој изгледа вака“

5. „Моето куче се мисли дека е човек“

6. „Омиленото креветче на моето куче“

7. „Едно од моите кучиња сака вода, другото не“

8. „Се разбира, тоа воопшто не е негова вина“

9. „Кучето на мојот сосед ми честиташе роденден“

10. „Ова е нејзината омилена положба за спиење“

11. „Мачката бара итна помош!“

12. „Моето куче си најде нова кул играчка за џвакање… оф, леле!“

13. „Имавме само 10 минути пешки до автомобилот“

14. „Кучињата знаат како да се соочат со своите стравови“

15. „Ова момче дефинитивно мисли дека е куче“

16. „Му кажавме дека треба да остане зад линијата“

Но, сепак, премногу ги сакаме нели?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.