17 дизајнери кои изгледа ги купиле своите дипломи и се вработиле преку партија

Има многу луѓе кои едноставно не се грижат за својата работа или колку се ефикасни во неа. Една од главните причини е тоа што тие можеби работат за луѓе на кои не им е гајле. Друга причина може да биде тоа што тие едноставно го повторуваат истото повторно и повторно и се уморни од тоа. Сепак, нивните грешки се едноставно неоправдани, но барем можат да бидат забавни.

Па, уживајте во нашата компилација на „ремек дела“.

1. Не сте го смислиле ова добро, нели?

 

2. „Изберете го вашиот пат мудро“

 

3. „Мала врата и балкон“

 

4. „Го следев овој автобус 4 блока за да видам дали некој ќе ги повлече очите и да го споделам ова прекрасно уметничко дело“.

 

5. „Големи скали во тоалетот во трговскиот центар – слободно може да се каже дека завршив работа и паднав додека одев до вратата“.

 

6. „Животот е премногу краток за досадни панталони“.

 

7. „Затворено е или да влеземе?“.

 

8. „Ова аголно огледало е мачно за употреба“.

 

9. Среќни заедно

 

10. „Ова столче кај докторот“

 

11. „Морам да го гледам ова секој ден на работа“.

 

12. „Ова веројатно прекршува некои правила“.

 

13. „Ова го видов во купатилото на еден стан додека барав каде да се вселам“

 

14. „Тоа оди во аголот, вака или онака“.

 

15. „Забите ви припаѓаат на брадата, очигледно“.

 

16. Како ќе ја држите шољата за рачката?

17. Копчето за СТОП е ставено точно таму каде што треба да ја потпрам раката додека се возам во автобусот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.