17 фотографии кои докажуваат дека љубовта не познава старосни граници

Веруваме дека годините се само бројка и нема пречка за вистинската љубов. Никогаш нема да бидете премногу стари за да …

… уживате во природата заедно

 

…  се средувате

 

… се глупирате заедно

 

… правите шеги на туѓа сметка

 

… се гушкате цврсто

 

… носите смешни маици

 

… се гушкате во јавност

 

… правите глупости на пат до супермаркет

 

… носите торби заедно

 

… правите смешни фаци

 

… бидете подготвени за нови авантури

 

… танцувате!

 

… пробате нешто ново

 

… одите фатени рака под рака

 

… скокате на креветот

 

… ја изјавувате вашата љубов повторно и повторно

 

И нека болеста и несреќата нека се држат подалеку!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *