17 фотографии од Мерлин Монро на плажа направени во 1957 година ја прикажуваат нејзината вистинска убавина

Мерилин Монро. Сите слушнале за неа, повеќето луѓе ја знаат нејзината приказна. Таа беше американска актерка, пејачка, манекенка. Таа стана популарен секс симбол во 50-тите и 60-тите години, инспирирајќи многу жени да ги бркаат своите соништа и да бидат самостојни. За жал, таа почина на многу рана возраст од 36 години.

Сепак, таа успеа да постигне повеќе работи отколку што повеќето луѓе успеваат да направат во цел живот. Мерилин беше фотографирана од многу фотографи, меѓу кои и Сем Шо кој важи за една од најпознатите нејзини фотографи. Шо исто така беше драг пријател на Мерилин, тој го фотографираше нејзиниот приватен живот и нејзините најранливи моменти. Во оваа фотосесија, Мерилин била бремена. За жал, еден месец после, таа имала спонтан абортус.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.