17 луди тетоважи кои луѓето ги направиле, но подоцна зажалиле заради смеата што ја ширеле!

Според едно истражување околу 78% од луѓето жалат барем за една од нивните тетоважи. Можеби тоа е затоа што 3 од 4 навистина не го планирале својот избран дизајн до неколку дена или часа претходно. Тоа значи дека се работи за одлука која не била добро осмислена и кога возбудата поминала, се појавила доза на каење.

Ние составивме колекција од 17 тетоважи кои биле или многу лошо направени или нивната цел била едноставно да бидат глупави и смешни.

1. „Новата тетоважа на вујко ми. Божиќ ќе биде чуден оваа година“

2. „Не е лесно да се биде емо“

3. „Како може некој да има толку љубов кон апаратите за готвење на воздух?“

4. „Сите го сакаат Дени Де Вито, ама не колку оваа личност“

5. „Нема пенкало нема придобивка? Сериозно?“

6. „Како за прва тетоважа, одлично изведено!“

„Јадете зеленила“

7. „Идејата можеби и не е толку лоша, ама како е направено…“

8. „Кечап, мајонез?“

9. „Е, ова е уметност. Да споиш Нинџа желка со хамбургер?“

10. „Како да го направиш белегот од раѓање забавен?“

11. „Колку поголема нога, толку поголема тетоважа?“

12. „Каде му се нозете?“

13. „Она кога ќе направиш тетоважа на 16 години“

14. „Опасна мачка“

15. „Среќни 5 ипол прсти“

16. „Збунет Пикачу“

17. „Му реков да не го прави тоа!“

Дали имате тетоважи за кои сте мислеле дека се супер кога сте ги направиле, но подоцна сте зажалиле?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.