17 луѓе кои се толкави баксузи и можат да напишат книга за тоа како е да си несреќен

Најдобар начин да се научи е да се учи од грешките на другите луѓе. Исто така, тоа е добар начин да се ставите во кожата на другите и да ја зголемите вашата емпатија. Тоа ќе ве натера да бидете повнимателни и свесни и да им верувате на вашите инстинкти кога донесувате одлуки за да не се случи ништо лошо.

 

1. „Мојата омилена свадбена фотографија, ми влезе меур во окото додека одевме“

 

2. „Погодете кој е сериозно алергичен на фарба за коса“

 

3. „Не гази на неисушен под“

 

4. „Нашиот покрив се сруши синоќа“

 

5. „Мала несреќа откри колку шминка ставив“

 

6. „Виде верверица и ме одвлече низ калта“

 

7. „Ги чистев олуците и сам сум дома, кога одеднаш слушнав силен тресок“

 

8. „Некој го остави својот велосипед под погрешното дрво“

 

9. „-25° надвор. Тешка торба за намирници. Без ракавици. Долг разговор со стар пријател на паркинг. Гравитација“

 

10. „Мојата мачка не можеше да дојде до неговата кутија за нужда бидејќи вратата од тоалетот беше затворена ноќе, па тој самиот ја истури кесата за отпадоци и се искака врз неа…“

 

11. „Ми пукна стрес топката“

 

12. „Среќен ден на благодарноста“

 

13. „Морав да ги завршав главата и лицето со преостанатиот мини брич“

 

14. „Купив книга од „Амазон“ и ете како ја најдов“

 

15. „Банкоматот се исклучи со мојата картичка во него“

 

16. „Мислев дека заштедувам време ако користам округла четка“

 

17. „Излезе надвор на 10 минути“

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *