17 мистериозни фотографии кои утрински ќе ви го размрдаат мозокот

Сите ние сакаме да гледаме пријатни работи за нашето око, како на пример: животни додека си играат или некакви приордни пејзажи. Но, понекогаш сакаме да ја доживееме возбудата и да си поиграме со нервите. Затоа денес ви припремивме неколку фотографии кои ќе го тестираат вашето внимание и трпение.

 

1. „Во напуштената болница имало мистериозен посетител“

 

2. „Мајка ми добила неочекувана посета од „Дедо Мраз“ во 1974 година“

 

3. „Ураганот го расипа прекрасниот поглед од прозорецот“

 

4. „Баба ми ми даде стар албум со фотографии. Внатре ја имаше оваа, за која немам објаснување“

 

5. „Сончоглед кој ви гледа право во душата“

 

6. „Погледнете кој се насели во нашата празнична тиква“

 

7. „Некој ми ја јаде кантата за отпадоци“

„Мислевме дека се стаорци, но откако поставивме надзорни камери се испостави дека се верверички“

 

8. „Ја сликав мојата свршеница кога облече дуксер“

 

9. „Поглед од прозорецот на баба ми“

 

10. „О, каков ли е тој поглед!“

 

11. „Панорамска слика од Ајфеловата кула“

 

12. „Дојдов во аквариумот и овде е оваа фока, ме гледа“

 

13. „Небото е убаво и морничаво во исто време“

 

14. „Можно е Пенивајз од филмот да живее овде“

 

15. „Каква е оваа чудна продавница?“

 

16. „Кактусот е целосно мртов, ова е сѐ што остана од него“

 

17. „Сите светкави точки се мачкини очи“

Која фотографија ве вознемири најмногу?

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.