17 неверојатни „пред и потоа“ фотографии кои ќе ве уверат дека сè е возможно!

Понекогаш е тешко да се видат резултатите од вашата лична работа и секогаш се чини дека уште има простор за подобрување. На пример, некој прави поправки една година и мисли дека никогаш нема да заврши. Но, вреди да се погледне фотографијата на почетокот и веднаш станува јасно: за промена треба време и патот е секогаш долг. И така во сè.

1. „Пред 4 месеци посвоивме кученце. Какво беше и какво е сега“

2. „Мојата градина во април и во август“

3. „Првата фотографија е кога момчето ме запроси, втората е нашата свадба. Разлика во килограми: околу 70!“

4. „И стариот мебел може да се стави во функција, само треба малку да се потрудите“

5. „Престанав да јадам шеќер, користев серуми за кожа и слабеев. Ова е најчистата кожа што сум ја имала во
животот“

6. „На првата фотографија имам 20 години, сега имам 26 и изгледам вака“

7. „Моите први макаронс, и макаронс што ги направив денес“

8. „Добра почва, 13 часа сонце и многу љубов“

9. „Јас сум бодибилдер почетник и сакам да го покажам мојот напредок од 6 месеци“

10. „По само 1 месец борба со кожна болест“

11. „Истата девојка во истото здолниште, разликата е 2 години и неколку килограми“

12. „Моите нокти сега и пред 1 година“

13. „Мојата градина во март и во јули“

14. „Прв пат се обидов да нацртам лице во септември, а втората скица е во ноември“

15. „5 месеци разлика помеѓу двете фотографии“

16. „Црпевме идеи од социјалните мрежи за како да го средиме нашиот дом. Излезе прекрасно“

17. „3 години со протези“

Која од овие промени најмногу ви се допадна?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.