18 луѓе кои требале да размислат два пати пред да отидат на тетовирање!

Тетоважите се постојана обврска, иако може да се отстранат со ласерско отстранување или хируршки методи. Овие методи се често болни, скапи и може да бидат потребни повеќе сесии за отстранување. Затоа треба да размислиме двапати пред да се тетовираме. Ајде да видиме некои луѓе кои веројатно требало да направат чекор назад и навистина да размислат за своите тетоважи пред да одат под игла.

 

1. „Мојот другар сакал да направи тетоважа мустќи од к’на. Но, човекот што го тетовирал бил странец и не сфатил што зборува“

 

2. „Му реков да не го прави тоа, но тој инсистираше да има стоногалка на лицето“

 

3. „Овој човек штотуку влезе во салонот за тетовирање. Едвај чекам да му ја слушнам приказната“

 

4. „Сигурно овој човек бил многу важен за неа“

 

5. „Хорор верзија на овој портрет“

 

6. „Можам да замислам колку овој човек се кае за својата тетоважа“

 

7. „Многу лошо изведено“

 

8. „Првата сесија е завршена“

 

9. „Внимавајте, окото сѐ гледа!“

 

10. „Се чини дека нешто недостасува“

 

11. „Најлошиот портрет што го имам видено“

 

12. „Познатиот Пинакио“

 

13. „Одличен дизајн, лоша реализација“

 

14. „Снуп Дог од локален уметник“

 

15. „Нема коса? Нема проблем!“

 

16. „Многу двосмислено…“

 

17. „Каква спектакуларна идеја!“

 

18. „Никому не му требаат чорапи кога има ваква тетоважа“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.