18 миленичиња кои ја носат драмата со себе и можат да ни држат часови по глума

Подгответе се да бидете сведоци на спектакл од емоции додека навлегуваме во светот на миленичињата кои би можеле да приредат изведби вредни за Оскар! Овие крзнени придружници имаат способност да ги изразат своите чувства со таква автентичност. Подгответе се да бидете воодушевени од миленичињата кои докажуваат дека не ви треба сцена за да го искусите целиот спектар на човечки емоции.

1. „Ова е Џекс. Тој има видено многу во животот“

 

2. „Калцифер јасно покажува како се чувствува за правилата“.

 

3. „Не знам што направив, но сепак ми е жал“.

 

4. „Муки не разбира како функционираат каишките“.

 

5. „Кога сте лути, но мрзеливи“.

6. Забележан чуден предмет со застрашувачки изглед. Активиран е одбранбен режим.

 

7. „Потрага по бубачката“.

 

8. „Здраво, како сте, добри?“

 

9. „Драга ИКЕА, мислам дека моето куче уживаше во вашата перница повеќе отколку што треба“.

 

10. Ако ви е удобно вам не е важно како изгледате додека спиете.

 

11. „Ѝ дадов нов сад за хранење. Претпоставувам дека таа вака претпочита да јаде од него“.

 

12. „Леле, паѓам, паѓам! Помооош!“

 

13. „Чекај, јас сум?“

 

14. „Во лов по невини стопала“

 

15. Тие не знаат дека секогаш има и друг таков чевел.

 

16. „Ако спијам со мојата нова играчка, никој не може да ја украде!“

 

17. „Слика од кучето на сестра ми кое ужива во паркот“

 

18. „Дали некој има инструкции за склопување? Мислам дека тој не треба да изгледа така“.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.