18 миленичиња кои ќе си ја продадат душата за уште едно залче!

Колку и да се слатки миленичињата кои молат за уште едно залче, не треба премногу често да им давате храна од трпезата, особено затоа што некоја човечка храна може да им наштети. Кај некои мачки, на пример, после јадење конзервирана риба, се појавуваат невролошки нарушувања.

Денес ви подготвивме неколку фотографии од миленичиња кои урнебесно се однесуваат кога се гладни.

1. „Беше во шок дека не ја завршив вечерата“

2. „Мојата мачка е луда по јогурт, па не ни почуствува кога ја фатив за врат“

3. „Некој намириса чипс“

4. „Му дадов перек, но сакаше и нешто плус“

5. „Дојде и почна да ми вика за да ја ставам скарата што побрзо“

6. „Мојата мачка секогаш влегуваше во ќесата со храна, па решив да ја затворам храната вака“

7. „Секогаш кога ќе ја испразнам полицата од фрижидерот…“

8. „Само сака да ја лиже лубеницата, не ја јаде“

9. „Никој не гледа и не се сомнева во моите намери“

10. „Тој само дојде и културно се послужи“

11. „Ќе седам овде и ќе чекам вечера!“

12. „Изгледа како во животот да не видела храна, а јадеше пред 12 минути“

13. „Сладоледот не стоеше така ниту 1 минута“

14. „Кога доручек?“

15. „Вчера го посвоивме, а денес веќе краде храна“

16. „Ова воопшто не е моето маче, но во ред. Нека му е на здравје!“

17. „Моето маче го мрази зборот не“

18. „Моето маче се пикна во сосот од лук и сега мораше да се бања. Се плашам дека ова нема да ја научи ништо“

Навистина се неодоливи нели?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.