18 ситуации кои можат да го полудат секого, дури и оние најтрпеливите

Без разлика на нашите разлики, постојат одредени искуства кои одекнуваат кај многумина од нас. Иако гневот и нервозата генерално се гледаат како негативни емоции, многу луѓе всушност наоѓаат утеха во нивното доживување. Тоа може да биде причината зошто уживаме да споделуваме приказни за нашата несреќа и лоша карма на интернет.

 

1. „Мијалникот и чешмата не се адекватни“

 

2. „Госпоѓата пред мене си се опушти на летот од 4 часа“

 

3. „Во целосно празна машина, цимерот вака ја става чинијата на перење“

 

4. „Исто е како да сум ја оставила вратата отворена“

 

5. „Не разбирам како се случува ова секогаш“

 

6. „Епа ова е навистина лажна реклама“

 

7. „Оваа работа што ја прават патентите…“

 

8. „Терминалот беше преполн и луѓе седеа на подот, додека оваа жена си зафати три седишта со нејзините работи“

 

9. „Сигурно не сум единствениот што се нервира за ова“

 

10. „Треба да си го преиспитаат своето пакување“

 

11. „Тоа се случува речиси на секој полнач“

 

12. „Погрешна страна“

 

13. „Како можат луѓето да остават ваков неред зад себе“

 

14. „Зошто секогаш јазикот на мојот чевел го прави ова?“

 

15. „Епа сега нема назад“

 

16. „Толку многу го мразам ова“

 

17. „Начинот на кој жена ми ги отвора работите“

 

18. „Она што мислев дека е сос излезе дека е прелив за салата“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.