19 фотографии го откриваат неверојатниот контраст помеѓу секојдневната и професионалната шминка

Јулија Исмаилова прави магија со своите трансформации. Таа го прикажува изгледот „пред“, со секојдневната шминка на жените и изгледот „после“, создаден од неа. Овој заеднички пристап гарантира дека резултатите ја рефлектираат визијата и на клиентите и на уметникот, надминувајќи ја само перспективата на Јулија.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *