2 логички загатки: Која чаша прва ќе се напочни со вода?

Физиката е забавна наука, ако ви се погодил професорот во основно. Основата на овие две загатки се сврзаните садови. Мала помош: Некои од краевите се затворени.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.