20 плавуши на курс по географија (виц)

Професор им држи курс по географија на 20 плавуши. Поставува прашање:
– Каде се наоѓа Америка на картата?
Михаела, една од плавушите, станува и ја наоѓа Америка на картата.
– Браво! А кој ја открил Америка?
19-те плавуши во хор одговараат:
– Михаела!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.