2022 – време кога можеш јавно да го признаеш својот срам, а притоа воопшто да не ти е срам!

Инфлуенсерката има еден совет за вас, што сигурни сме дека ќе ви се допаѓа на ова жешко време. А еден „фан“ има нешто да и каже.

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.