25-годишната врвна манекенка Кендал Џенер со дебела зимска јакна се сонча на плажа во Малибу

Тоа е дел од нејзината работа, колку и да изгледа смешно од страна. Уживајте во папарацо материјалите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.