30 години сме понапред од Американците (виц)

Американците се фалат измислиле телевизор на кој што ќе менуваш канали со гласовни команди. Па ние имавме такви пред 30 години. Татко ти ќе ти рече да смениш канал, ти стануваш и менуваш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *