33-годишната медицинска сестра Дана ги лечи пациентите без лекови

Само кога ќе ја видите и веќе се чувствувате подобро. Дана Лирн е медицинска сестра од Америка, која природата ја дарувала со прекрасни облини. Таа е вистински професионалец во својата професија, но во последно време ѝ се отворила и една друга врата.

Штом Дана си направила профил на Инстаграм, облините го направиле останатото. Таа веднаш собрала 350.000 следбеници, па сега главните приходи ѝ се од реклами што ги снима за спонзорите на Инстаграм. Сепак, таа не се откажува од својата професија.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.