4 логички задачи за да се опуштите по напорниот ден!

Денес ви предложуваме да се одморите од секојдневните работи и да ги завршите овие едноставни задачи. Подготвени?

Тогаш да почнеме!

1. Најдете го скриеното животно за не повеќе од 1 минута

 

2. Колку разлики можете да најдете на сликите?

 

3. Помогнете му на принцот да стигне до принцезата!

 

4. Напишете го точното решение во коментар