40-годишната Ким Кардашијан со другарка ѝ во бикини на плажа

Кој рече дека 40 се многу години? Еве ви доказ дека тоа е само бројка. Важно е како човек се чувствува во душата и колку килограми силикон има на него.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.