49-годишна манекенка изгледа како девојче во бикини

Каприс Бурет е модел од САД и таа со гордост ги носи своите години на плажа во Ибица.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.