9 твитови кои совршено ја опишуваат ситуацијата доколку дома имате повеќе од едно дете

Не може да се негира дека родителството на повеќе деца претставува значаен предизвик. Урамнотежувањето на потребата да се научат вредности и животни лекции додека се нуди емоционална поддршка и справување со секојдневните задачи може да биде застрашувачко за мајките и татковците. Затоа, не е невообичаено многу родители да се чувствуваат преоптоварени, да се свртат кон платформите на социјалните мрежи како „Х“ како излез за да ги изразат своите фрустрации и да споделат хумор во врска со предизвиците на воспитувањето.

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *