Ааа, сега вака не бидува, така? Дечкото се декларира како дебел и сака да се придружи во заедницата ама ВИСТИНСКИ дебелите не се чувствуваат пријатно со него

Врти сучи, сѐ е отидено… и секако можеш, ама и не можеш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *