Африканското дете-генијалец само си направило играчка на далечинско и сега е главна атракција во селото

Колку многу физика треба да знаеш за да направиш вакво нешто од картон? Браво!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.