„Ај уант то го хоидееј“ – Она кога шефот ќе те викне во канцеларија да те праша зошто си толку пасивен

Што не е во ред?
– САКАМ ДА ОДАМ НА ОДМОРРРРР.

Тоа е девојче кога си возрасен секој ден вака ќе вришти некој во тебе дека сакаш да одиш на одмор. Ама ајде ќе се навикнеш.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.