Ајде на здравје зете! Необичен македонски свадбен адет со живи јајца на главата на младоженецот

Ако некој знае повеќе за адетот, нека ни објасни во коментари.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.