Ајде сега да останеме без раце за едно КУЛ видео со возот

Туристките очигледно прв пат гледаат воз. Друго објаснување за оваа лудост немаме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *