Ако „брзата кучка слепи кучиња раѓа” беше видео, ќе изгледаше вака

Белгиецот некаде се брзаше, ама сега ќе знае дека треба да успори следен пат.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *