Ако го погледнете видеото внимателно, после 5-тото гледање ќе забележите галеб

Во продолжение ќе видите уште некоја фотографија од хероината на видеото, Талија Да Силва.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.