Ако мислите дека имате лоша работа, видете го човеков, па ќе правиме муабет

Вие сте биле изложени на стрес? Погледнете го како потскокнува на последното фрлање. Е тоа ти се вика стрес!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *