Ако родиш дете не значи дека не треба да одиш во диско повеќе

Ќе си го земеш и него со тебе.

  • Васе напиша:

    Не ми е јасно, како го пуштиле да влезе во диското!? Дека му е лична карта – со Северна (никогаш Северна)!
    Се сеќавам порано пуштаа у диско – у парови (преброј се)!!! Ваљда бил у пар со мајка му?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *