Ако се возиш со оваа таксистка не очекувај пријатно возење, напротив биди среќен ако не ти ги извади куферите на сред пат…

Човекот само сакаше да затвори прозор и да не вози брзо, но очигледно жената си „почитува“ нејзини правила во автомобилот.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.