Ако си криминалец во Аргентина, си се зезнал… прво селаните ќе те претепаат, а потоа полицијата

Заклучок: Не сакаш да бидеш криминалец во Аргентина, ако ти е мил животот.

 

 

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *