Ако веќе бегаш од полиција, бегај со стил: со КОМБЕ ОД АМАЗОН!

Еве зошто пратките од Амазон некогаш доцнат.

И доколку и вие навивавте за човекот што бега, гледајте до крај!

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.