Ало, кај ја фаќаш девојката? Упс нема врска батали…

Модерно време со модерни правила, не чепкајте кај што не треба.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *