Амбициозен млад човек од Македонија сака да ви го најави својот иден проект и уште поважно да ви каже како се сака Македонија

Патот пред него е долг, веројатно многу работи ќе се сменат додека не стигне до целта, можеби и целата идеја, но она што ќе остане е оптимизмот и патриотизмот што зрачат од него.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

  • Detroit напиша:

    MAVAS NA SELSKI AKCENT
    MNOGU SAKAM DA ZNAM OD KAJSI MORE?????????

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.