Американците почнуваат да пијат на 21 година, а Македонците на 10 години на слава

Ситуацијава не е „Децата заспаа тато се запи“, ситуацијава е како тато ќе го прибере синот.

  • Pero напиша:

    barem zasega ne se drogiraat kako amerikancite na 10 godini

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.