Американска инфлуенсерска знае како да излезе на прошетка

23-годишната Тана Монжо е американски модел и интернет личност. Таа се прошета низ Лос Анџелес во интересна модна креација.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.