Американската манекенка сака да вози велосипед, но во бикини

33-годишната манекенка Џох Кориган ужива во летото во Лос Анџелес така што велосипедот го комбинира со бикини.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.