Американски шизик со кадилак направи хаос во маалото, ама изгледа ја претера малку работава

Овој е сигурно оној најопасниот во цело маало и може да прави што и да посака, му се може бе!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.