Америкнската раперка Лизо е многу модерна и ги следи светските трендови

Пејачката се појави на кошаркарски натпревар на Лејкерс во прилично храбар фустан, иако знаеше дека ќе има куп коментари од типот „Личи на вреќа компири“ :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.