Ангелина Димова е многу надежна тенисерка

Девојката им 19 години и веќе ги освои срцата на 200.000 следбеници на Инстаграм со своите тениски вештини (или со нешто друго). Како и да е, да погледнеме за што се работи.

Инаку девојката живее во Мајами, а по потекло е од Украина, да нема забуни.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.