Англиската фудбалерка Медлин Рајт се повлече од спортот за да почне да заработува на своето тело (15 слики)

Се започна пред неколку месеци, кога на интернет се појавија фотографии и видеа со недолчино однесување на 22-годишната фудбалерка Медлин Рајт, како вдишува нешто непознато и како пие алкохол додека вози. Нејзината кариера наеднаш од плафонот тресна на земја. Во Англија вакво однесување на спортист не се толерира, па девојката беше суспендирана.

Соочена со својата егзистенција, оставена сама со својот борбен дух, таа не очајуваше и започна да ги продава своите фотографии на популарна страница за мажи. Таа неодамна изјави дека не жали за ништо, бидејќи сега стана богата и славна.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.