Арапот открива во што е тајната и како се прават 11 деца

Вака се смееш кога ќе ти текне каков мајстор си штом си успеал да направиш 11 деца 🙂

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.