Аргентинците живеат за фудбалот и нема кал којашто може да ги спречи да играат

Иако се направија како прасиња, судијата нема намера да го прекине мечот. Е ова е љубов!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.