Атрактивната Александра Корендјук е новата девојка на Роман Абрамович

Младата Александра Корендјук е прилично мистериозна нова девојка на рускиот олигарх Роман Абрамович. Сè уште има премалку детали за нивната романса, особено затоа што Александра води прилично затворен начин на живот и не објавува многу за себе на социјалните мрежи.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.