Атрактивната Кимберли Гарнер е на „зимување“ на плажа во Мајами

30-годишната британска дизајнерка на спортска облека, ТВ водителка, актерка и „светска лавица“ Кимберли Гарнер зимата си ја поминува на плажа во Мајами.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.