Атрактивната мексиканска ТВ водителка Јени Иглесијас не се плаши од предизвици на шоу во живо

Предизвикот беше еден од мажите да ја носи на рамо. Мажиштето имаше двајца помошници кои многу внимаваа.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.